Аржентинските власти разследват и психоаналитика Агустина Косачов заради смъртта на Диего Марадона. Официалните

...
Аржентинските власти разследват и психоаналитика Агустина Косачов заради смъртта на Диего Марадона. Официалните
Коментари Харесай

Психоаналитика на Мрадона също е разследван заради смъртта му

Аржентинските власти  проверяват и психоаналитика Агустина Косачов поради смъртта  на Диего Марадона . Официалните данни за гибелта на футболната легенда са, че той е претърпял сърдечен удар, само че управляващите събират информация и по съмнения в непредумишлено ликвидиране и лекарска немарливост.

В кабинета на Косачов, която в последните дни се беше заела със задачата да накара международния първенец с Аржентина от 1986 година да престане да използва алкохол, са влезнали служители на реда, които са  иззели медицинския картон на известния ѝ пациент, както и още документи и компютри . Обиск е извършен и в дома ѝ.

Обвинение против психоаналитика от Буенос Айрес към момента няма. Самият юрист на Марадона - Маркос Морла, съобщи преди дни, че точно лекарите, които са се грижили до последно за аржентинеца, са отговорни за неговата кончина. Това е мнението и на дъщерите му - Далма и Джанина.

Косачов разяснява, че е  провела пътешестване за Марадона до Куба . То е било за възобновяване и е трябвало да се реализира в края на 2020 или началото на 2021 година, заяви bTV. Бившият футболист и треньор, който вечно остана на 60 години, постоянно посещаваше острова, като е минавал през стратегии за рехабилитация там и преди.

Преди да почине Дон Диего беше подложен на интервенция за унищожаване на хематом в мозъка. След интервенцията той беше изместен в дома си, с цел да може да се пребори с алкохолната си взаимозависимост. Лекарят му Леополд Луке съобщи, че той не е слушал напътствията и е  траял да използва алкохол, както и да го смесва с медикаменти.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР